Kaszinó Király

rulett asztal bérlés, póker asztal bérlés, black jack asztal bérlés, kaszinó játékok
rulett asztal bérlés, póker asztal bérlés, black jack asztal bérlés, kaszinó játékok

  Élje át velünk a kaszinójátékok hangulatát!

Kaszinórendezvények és rendezvényszervezés

+36306242989

/póker

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Póker asztal bérlés

Póker asztal bérlés szolgáltatásunk tartalmazza:

  • póker asztal rendezvényhelyszínre szállítását és telepítését

  • „cash-game” jellegű pókerjáték, vagy „tournament” pókerverseny lebonyolítását, tét nélkül – „play for fun”, profi tartozékokkal (kártyaasztal, műanyag kártyák, vágólapok, számozott zsetonok)
  • asszisztencia, osztó/dealer folyamatos rendelkezésre állását

  • játék során – igény esetén – pókerszabályok és játékmenet ismertetését

  • kaszinórendezvény végeztével a póker kártyaasztal elszállítását

Póker asztal bérlés

Információ

Póker asztal bérlés esetén a telepítés és akár a játék asszisztencia is rendelhető. A póker asztalnál egy időben 10 játékos foglalhat helyet. A póker asztal elhelyezésénél az osztó és a 10 játékos székével is kalkulálni kell. A póker asztalnál a kezdő póker játékosoknak a játékmenet és a szabályok ismertetésre kerülnek. Kamerás póker asztalon folyó játékot a póker játékban nem résztvevők is nyomon tudják követni. Kamerás póker asztalon folyó játékot képernyőn vagy kivetítőn van lehetőség nyomon követni. Nagyobb rendezvénynél több kaszinóasztal alkalmazását szoktuk javasolni. Póker asztalok a többi kaszinóasztalhoz képest gyorsabban telepíthetők. Póker a közelmúlt egyik leginkább felkapott kaszinójátéka. Kérdése van? Jelezze, és rendelje meg a Kaszinó Király csapatától a kaszinóélményt!

A póker játékmenet

A póker játékmenet nagyon izgalmas és népszerű. Ha úgy döntesz, hogy megszervezed a saját póker partidat, akkor a profi felszerelés és póker asztal bérlés a tökéletes megoldás. Íme egy rövid leírás a póker játékmenetről

1. Először is, szükséged lesz egy megfelelő méretű póker asztalra. A legtöbb esetben célszerű póker asztalt bérelni, hogy ne kelljen sajátot vásárolni.

2. Játékosok és tét: Miután rendelkezésedre áll a megfelelő asztal, játékosokat kell szervezned. A pókerhez akár két játékos is elég, de általában több játékos játszik együtt. Minden játékos tétet tesz, amelyet a játék nyertese fog megkapni.

3. Körök: A póker játékmenete körökre oszlik. Minden játékos kap két lapot. Ezeket a lapokat „zárt lapoknak” nevezik, mivel csak a játékos látja őket. Ezt követően következik a tételőtti kör.

4. Közös lapok: Miután a tételőtti kör véget ért, három közös lap kerül kihúzásra az asztal közepére, amelyeket minden játékos használhat a saját két zárt lapjával együtt. Ezt nevezik „közös lapoknak”.

5. További körök: Ezután további körök következnek, ahol a közös lapok egyesével történő feledése után játékosok tétet tesznek , amíg az összes közös lapot feledésre nem kerül (5 lap)

6. Nyertes: A játék végén a legjobb kombinációt összeállító játékos nyer. A kombinációkat a kártyák értéke és színe határozza meg.   Ahhoz, hogy a póker partid zavartalan legyen, biztosítani kell, hogy mindenki értse a játék szabályait és a tételőtti rendszert. Ne feledd: ha nálunk bérelsz póker asztalt, akkor biztosított az asszisztencia. Segítünk a póker játék megismerésében és szükség szerint megtanítjuk a játék alap stratégiát.

Tájékoztatásul: póker asztal bérlés során kizárólag pénzmentesen, „play-for-fun” játékmenettel folyhat a játék.

Nagyobb társaság esetén érdemes több póker asztalt bérlés mellett dönteni. Ilyenkor az egyes asztalokon külön folyik a játék addig, ameddig 10 főre csökken a játékosok száma. Ekkor már egy póker asztalnál elférnek, össze lehet őket ültetni. A játékosok a zsetonjaikat vihetik magukkal egyik póker asztalról a másikra.

Választható akár kamerás pókerasztal is, ahol a játékosok kártyáit és a játék állását kivetítőn is követheti a nézőközönség.